Paard met vaccinatieschade

vaccinatie en homeopathie Villagoofy  paard met vaccinatieschade Villagoofy

Een drachtige paard  is gevaccineerd en heeft de volgende dag een enorme bult op haar borstbeen. Daarnaast zwalkte ze op haar vier benen alsof ze dronken was.
De eigenaresse heeft de bult zoveel mogelijk afgespoten, tijdens herhaling van de vaccinatie ontwikkelde zich weer een gigantische bult.

Ik heb haar een homeopathisch middel toegestuurd om de vaccinatie te ontstoren (de bijwerkingen worden hiermee teniet gedaan).

Een  paar uur na inname van een homeopatische middel had ze al meer energie en drie dagen later is de zwelling vrijwel helemaal verdwenen.

Ik zie steeds vaker dat dieren post vaccinatie klachten krijgen, van zwelling tot allergieen die gaan opspelen. En bij hele gevoelige dieren kunnen auto-immuunziekten of (secundaire) epilepsie ontstaan.

Mijn ervaring is dat met een klassieke homeopathie behandeling veel hersteld kan worden, ook nog lange tijd na een vaccinatie.

Heeft jouw dier ook last van vaccinatieschade of andere klachten en wil je meer weten stuur me dan vrijblijvend een mail miranda@villagoofy.nl

 

terug

Bookmark and Share