De persoon achter de klassieke homeopathie voor dieren

Miranda-Ruchtie-Klassieke-homeopathie-dieren

Ik ben Miranda Ruchtie, mijn liefde en passie voor het welzijn van dieren heeft mij doen besluiten om de natuurgeneeskunde klassieke homeopathie voor dieren te studeren.
Dieren gezond maken met zo min mogelijk pharmaceutische medicijnen of bijverschijnselen is mijn belangrijkste drijfveer.

In de jaren dat ik in Frankrijk heb gewoond had mijn Gordon Setter Goofy een zware voedselvergiftiging opgelopen. De dierenarts had hem met veel reguliere medicijnen weer op zijn vier poten gekregen. De bijwerkingen waren enorm, het heeft een hele tijd geduurd voordat hij weer goed in zijn vel zat. Helaas is hij door de medicatie doof geworden.

De onmacht die ik toen voelde wil ik nooit meer meemaken. Gesterkt in het idee dat ik het zelf moest kunnen en dat de behandelingen volledig afgestemd horen te zijn op het betreffende dier heeft mij op het pad van de klassieke homeopathie voor dieren gebracht.

Nu weet ik dat je met homeopathie voor dieren heel veel kunt bereiken, ook naast een reguliere behandeling zijn homeopatische middelen werkzaam.

Een homeopathie behandeling vergt geduld, vooral met chronische klachten heeft het lichaam de tijd nodig. Aan de hand van het verhaal van het dier wordt het best passende homeopathische middel gezocht. Klassiek homeopathie is vakmanschap en maatwerk, een behandeling vraagt geduld en tijd.

Meer weten over klassieke homeopathie voor dieren? Neem gerust vrijblijvend contact met mij op. Bellen mag natuurlijk ook, mijn telefoonnummer is 06-31948408.

 

 

Hier een leuk interview dat in het voorjaar van 2014 in de Complement heeft gestaan.

 

 

 

Bookmark and Share